2. listopadu roku 1993 otevřel Jan Černocký ve Vsetíně obchod, ve kterém prodával maso, uzeniny a zhruba 10 druhů domácích specialit z masa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
V dnešní době jsme sortiment domácích specialit rozšířili pětinásobně. Veškeré tyto speciality vyrábíme v naší výrobně, podle původních domácích receptur.
Domácí speciality je možno zakoupit pouze v naší prodejně.
Tradice řeznického řemesla se u nás předává již několik generací. Už před cca 70-ti léty provozovala naše rodina malé řeznictví v dnes již zbourané části Vsetína. Otevřením našeho obchodu, jsme vlastně navázali na započaté dílo našich předků.
Dnes, kdy se zpřísňují veškeré hygienické a výrobní normy, není vždy lehké zachovat původní technologické postupy při výrobě domácích masných specialit. Ale i přes veškeré nesnáze se snažíme udržet při výrobě domácích specialit co možná nejvíce původních výrobních postupů a pokud možno se vyhnout průmyslovým technologiím, které jsou používány ve velkovýrobnách.
Tato snaha pramení z touhy nabídnout lidem kvalitnější a chutnější produkty při zachování původních receptur za ceny nižší, než jaké mohou nabídnout velké výrobní závody.